Råvarukunskap och förädling av livsmedel

Utbildningsmål

Efter avslutad kurs ska du kunna förädling samt tillverkningsprocesser och hur lagring påverkar slutproduktens kvalitet samt dess påverkan på ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling. Tekniker för att öka slutproduktens hållbarhet. Bedöma hur olika produktionsmetoder påverkar råvarans kvalitet och yttre miljön. Hantera råvaror i livsmedelsproduktion för optimal kvalitet i slutprodukt.
 
Digital kurs
Denna kurs finns tillgänglig som en digital kurs via vår lärplattform. Du väljer själv när du önskar starta kursen och vilken studietakt du önskar ha. Samtliga kurser är framtagna av kunniga ämnesexperter direkt från näringslivet. Kursen ges både till privatpersoner såsom företagskunder. 
Anmäl ditt intresse nedan så kontakta vi dig!
 
 

Kursens innehåll

Du kommer att få lära dig:

  • Metoder och tekniker för att hantera råvaror
  • Processer inom livsmedelskedjan
  • Råvarukunskap och livsmedelsförädling
  • Råvarans väg till livsmedel
  • Praktiska aspekter av olika tekniker
  • Aktuella trender och innovationer inom området
 
Kursen riktar sig till 
Yrkeserfarenhet från livsmedelssektorn även erfarenheter från hela livsmedelskedjan.

 

 

 

 

Pris: 8.500 kr

 

Utbildningstid: 5 veckors heltid

 

Digitalt upplägg - oberoende tid och rum

Intresseanmälan

Välutbildad, målinriktad och motiverad personal är nyckeln till framgång både för företaget och den enskilde medarbetaren. Vi har både praktiskt yrkesinriktade utbildningar och kurser som är av mera inspirerande eller friskvårdande natur - det är bara att välja!
Vi finns i hela Sverige och vi kan genomföra större personalutbildningsprojekt för företag och organisationer som har verksamhet över hela landet. Vi har även samarbetspartner internationellt.
 
Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available